FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Torsdag 6. desember 2012. Den beste dagen i mitt liv. Dagen da jeg fikk se Lady Gaga i levende live.

Dere som har lest bloggen min en stund nå vet at jeg er Gaga's største Little Monster (hennes navn på fansen, for dere som ikke vet det). Jeg har telt dager helt siden 4. september, da vi fikk vite at Gaga skulle komme til Norge med The Born This Way Ball Tour. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg endelig har vært der, og sett mitt største forbilde RETT foran meg! Dette har jeg ventet på i 5 år!


Meg og Frida, klare for å stå i kø utenfor Telenor Arena i ti minusgrader, i 10 timer. Vi hadde på boblejakker og boblebukser, ullsokker, votter, skjerf osv. pluss to store fleecetepper og sitteunderlag. Grunnen til at vi skulle stå så lenge var jo så klart for å komme nærmest scenen, inn i Monster Piten (sirkelen foran scenen, på en måte som diamond circle).

Etter 5 timer ute i kø, kom Gaga's personlige sikkerhetsvakter og sa at det var alt for kaldt til å la oss være ute, så de fikk ordnet til at vi kunne sitte inne i gangen på arenaen. Det satte vi så utrolig stor pris på!! Jeg hadde ikke følelser igjen i føttene mine da vi kom inn...

Her ser dere køen inne, og på dette bildet kan man ikke en gang se enden av den. Jeg var ganske langt fremme! Og Monster Pit armbåndet mitt. Da vaktene begynte å dele ut disse og jeg endelig fikk det på armen ble jeg så utrolig glad, og det begynte endelig å gå opp for meg at Gaga faktisk skulle stå rett foran meg om få timer.

 
Første del av oppvarmingen var Lady Starlight, som er en av Gaga's nærmeste venner. Dama er rett og slett helt rå, og det var sinnsykt kult å se henne i levende live. Digger henne!

Men så dere, så kom selveste LADY GAGA på scenen!!! Her er noen av de beste bildene mine fra konserten:

Konserten var helt SINNSYK!!!! Det er det største jeg noen gang har opplevd. Jeg kan ikke tro at Gaga sto RETT foran meg, det er helt sykt! Jeg kom meg frem til første rad og det var helt rått! Å høre Gaga synge live er rett og slett helt utrolig. Hun har en så fantastisk stemme, og hun synger så utrolig fantastisk bra!! 

MEN, jeg må fortelle dere om det sykeste under hele konserten. Det var da Gaga satt ved pianoet sitt, alle i publikum var veldig emosjonelle, og jeg sto og gråt(hehe..). Så sier Gaga "Don't cry my angel, I see you!" og pekte på MEG!!! HUN SA DET TIL MEG OG PEKTE PÅ MEG!!!! Dere kan tro at da kom det bare enda flere tårer trillende. Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, jeg kan ikke tro at hun la merke til meg ut av så mange. Min største drøm har virkelig gått i oppfyllelse. ♥

♥ elise olsen

P R E S E N T A S J O N
Jente på 21 år fra sommerbyen Kragerø. Her på denne bloggen kan du lese om min hverdag og min interesse for sminke og mote. ♥

K A T E G O R I E R
Blogg
Innkjøp
Lady Gaga
Outfit


A R K I V
April 2016
Mars 2016
Desember 2015
November 2015
August 2015
Juli 2015
Juni 2015
Mai 2015
April 2015
Mars 2015
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Desember 2012
Mars 2009
hits