FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN
Jeg absolutt elsker det nye dekselet mitt fra caseapp.no!! Dette er mitt fjerde deksel fra dem, og jeg er like fornøyd som alltid! Dekslene har super kvalitet, bildene blir fine og klare - og hvor kult er det ikke å ha et helt unikt deksel du har designet selv? 
Jeg ble også veldig glad da jeg oppdaget at man nå kan velge om man vil ha matt eller glossy overflate på dekselet, jeg syntes nemlig dekselene blir enda finere med glossy overflate!! En av dere får nå muligheten til å vinne et egendesignet deksel fra caseapp.no, alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar hvor det står at dere er med! Caseapp vil nok også sette stor pris på at dere følger dem på instagram; @caseapp :-)

Vil DU vinne et egendesignet deksel fra caseapp?

/sponset produkt

♥ elise olsen


29.09.14 artRAVE The ARTPOP Ball på Telenor Arena, den beste kvelden i mitt liv.

29. januar ble det bekreftet at Lady Gaga skulle komme til Norge 29.september, og jeg har ikke ord for hvor glad jeg ble. Jeg hadde ikke sett Gaga siden 6.12.12 og kunne virkelig ikke vente til jeg endelig skulle få se henne igjen.

På mandag var endelig dagen kommet, og jeg var nr.21 i køen (mye lenger fremme en jeg var sist gang) noe jeg syntes var helt utrolig! Da vi satt i køen skinte solen på oss og det var utrolig deilig vær - ganske stor kontrast fra 2012 da jeg sto ute i kø i over 15 minus grader!

Men, for å ikke gjøre dette innlegget enda lenger enn det trenger hopper jeg over all køingen og ventingen, og går rett til da Gaga kom på scenen! Jeg sto på første rad ved hovedscenen rett ved siden av catwalken og jeg kunne helt ærlig ikke vært mer fornøyd med plassen jeg sto på!!

Og dere, INGEN av bildene i dette innlegget er zoomet inn, så nærme var jeg!!

Dette er bare noen få av bildene jeg har fra konserten, for hvis jeg skulle lagt ut alle ville nok dette innlegget aldri ta slutt, haha! Men hvis det er noen bilder jeg virkelig må få med i dette innlegget så er det fra da Gaga la seg ned på catwalken rett ved meg, tok hånden sin ned og tok tak i min hånd!!!! Det er det sykeste jeg har opplevd!!!! Det var faktisk ikke jeg som tok tak i hennes hånd, men hun som tok tak i min og holdt den skikkelig godt - ååååhhh♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Jeg tror egentlig ikke jeg kan beskrive hvor mye dette betydde for meg, for det betydde rett og slett alt. Gaga har vært mitt største forbilde og idol i 7 år og jeg elsker henne av hele mitt hjerte, hun har virkelig forandret livet mitt.


Bilde nederst til venstre er Gaga som holder min hånd, HVOR SYKT ER IKKE DET???♥♥♥♥♥♥ På min instagram (@elisemolsen) ligger det video fra da hun tok meg i hånden, hvis noen vil se den, hihi.

Jeg sto så nærme og fikk øyekontakt med Gaga mange ganger, og flere ganger når hun gikk rett ved meg på catwalken kikket hun meg rett i øynene og smilte til meg når hun sang - helt ubeskrivelig. Hver gang hun gikk forbi meg dryppet svetten hennes ned på meg og jeg skal derfor aldri vaske toppen jeg hadde på meg, den skal henges opp og bli tatt GODT vare på!!! - Jeg bryr meg ikke en gang om folk syntes det er ekkelt, jeg mener hallo DET ER SVETTEN TIL GAGA!!!!

Dette var virkelig den beste kvelden i mitt liv, Gaga betyr nok mer for meg enn hva folk egentlig tror - hun betyr virkelig alt, og jeg håper at jeg en dag får sjansen til å møte henne, klemme henne og fortelle henne hvor mye hun betyr for meg. En dag skal det skje, én dag. Jeg vil aldri gi opp håpet.

♥ elise olsen


 

P R E S E N T A S J O N
Jente på 21 år fra sommerbyen Kragerø. Her på denne bloggen kan du lese om min hverdag og min interesse for sminke og mote. ♥

K A T E G O R I E R
Blogg
Innkjøp
Lady Gaga
Outfit


A R K I V
April 2016
Mars 2016
Desember 2015
November 2015
August 2015
Juli 2015
Juni 2015
Mai 2015
April 2015
Mars 2015
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Desember 2012
Mars 2009
hits