FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


/Dette innlegget er fra januar, men siden jeg tydeligvis aldri publiserte det så kommer det nå. :-) 

Det jeg elsker med Makeup Geek er at du kan sette sammen ditt helt egent palett! Jeg valgte å gå for det minste palettet, også kan jeg heller kjøpe meg ett større etterhvert og sakte men sikkert fylle opp samlingen! De vanlige øyenskyggene koster $6 hver, mens foiled øyenskyggene koster $10. De har helt amazing kvalitet og pigmentasjon, til en super pris! Du får kjøpt øyenskyggene på makeupgeek.com og beautybay.com :-) Dersom dere ikke har testet ut dette merket før, så anbefaler jeg det virkelig!
 

 
/produktene er sponset

Good For Me er et norsk selskap som utvikler egne kosttilskudd, som også produserer alle sine kosttilskudd her i Norge. Deres slagord er: "Ingen mirakelkurer. Bare kosttilskudd av god kvalitet" - og de kaller alle produktene sine for akkurat det de er, som f.eks blåbær for Blåbær og acai for Acai. Det er jo egentlig helt supert, for da vet man akkurat hva det er man får i seg! :-) Over en periode nå så har jeg gått på kosttilskuddene Superfrukt og Acai, som dere ser under her:


Superfrukt: denne er for deg som sliter med lite energi og et lite variert kosthold. Altså midt i blinken for meg, vil jeg si! Er det noe jeg dessverre er utrolig dårlig på, så er det å ha et ordentlig variert kosthold... Superfrukt består av 23 helt naturlige og tørkede ingredienser (bl.a. spirulina, hvetegress, blåbær og spinat)- som er en blanding av bær, frukt, grønnsaker og sopp. Ingrediensene som superfrukt inneholder er bra for fordøyelsen, kan dempe og kurere betennelser, og redusere risikoen for kreft og andre sykdommer. Det er viktig å huske at disse tabelettene ikke er ment for å erstatte et variert kosthold! I løpet av den tiden jeg har gått på superfrukt kan jeg helt ærlig merke at det har hjulpet enormt på energinivået mitt!

Acai: acai er en skikkelig næringsbombe og er kjemperik på antioksidanter! Disse kapslene bidrar til hud, hår og negler, beskytter cellene og styrker immunforsvaret. Det er ikke av ingen grunn at acai omtales som "supermat"! Dersom du ikke er noe særlig glad i å svelge slike store kapsler så kan disse åpnes, slik at du kan helle pulveret f.eks. i en smoothie :-) 

For å lese mer om disse kosttilskuddene (+ alle de andre som finnes i nettbutikken deres) kan dere gå inn på nettsiden til Good For Me - der finner dere utrolig god informasjon og oversikt over hva alle kosttilskuddene er, og hva de inneholder.

 

 

 

 

P R E S E N T A S J O N
Jente på 21 år fra sommerbyen Kragerø. Her på denne bloggen kan du lese om min hverdag og min interesse for sminke og mote. ♥

K A T E G O R I E R
Blogg
Innkjøp
Lady Gaga
Outfit


A R K I V
April 2016
Mars 2016
Desember 2015
November 2015
August 2015
Juli 2015
Juni 2015
Mai 2015
April 2015
Mars 2015
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Desember 2012
Mars 2009
hits