FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Som jeg skrev tidligere var hele grunnen til at jeg var i London at jeg skulle på konsert med Lady Gaga og Tony Bennet i Royal Albert Hall. (For dere som ikke har vært inne på min blogg før så er jeg crazy fangirl av Gaga, little monster som fansen hennes heter, og elsker henne over alt på jord, kort sagt haha). Dessverre ble konserten avlyst rundt 15 minutter før de skulle på scenen pga. Tony Bennett fikk influensaen, som er mye verre for eldre, og han er jo tross alt 89 år... Så det var utrolig kjedelig og trist, jeg begynte og gråte - og så utrolig mange sto å gråt utenfor Royal Albert Hall. Super trist... 

MEN, jeg fikk uansett sett Gaga to ganger under turen, så jeg er superglad. Har kun sett henne på konsert, og ikke sånn "out and about" før. Vi sto i alle fall utenfor hotellet hennes - The Langham - og ventet på henne, og den 09.06 kom hun ut rundt klokken 14!!! Hun tok selfies med rundt tre personer bare, før hun fort satte seg inn i bilen og dro, så det var så klart litt surt, men herregud, jeg så henne!!!

Så senere på kvelden, etter konserten var avlyst var jeg utenfor hotellet hennes igjen sammen med noen svenske jenter jeg ble kjent med dagen før. Vi var der i flere timer, før rundt klokken 00.00 da vi fikk vite at hun var på Ronnie Scott's Jazz Club i Soho - så vi tok en taxi dit. Der var det fult av paparazzi's og bilen hennes sto der, så vi bestemte oss for at vi ikke skulle gå derfra før hun kom ut. Litt over klokken 02.00 så vi Lacee, Gaga's P.A. og venninne (hun er ganske kjent for oss superfansen haha), og hun var så utrolig søt!! Har hatt lyst til å møte henne i flere år, og nå fikk jeg det!!! ♥


Her er bildet vi tok sammen♥♥♥♥♥

Såå, like etter dette kom Gaga ut!!! Men dessverre for oss, fordi paparazziene var helt crazy (de begynte å sloss med hverandre, og slo bort i noen fans...) så ledet livvaktene til Gaga hun rett ut til bilen - så hun fikk ikke stoppet og snakket/tatt selfies med oss... Bildene jeg tok når hun kom ut ble utrolig dårlige pga. all blitzen fra paparazziene haha :( Men har i det minste det paparazzi bildet jeg la ut tidligere med meg i bakgrunnen da, hihi ♥

Var utrolig surt at konserten vår ble avlyst rett før, men jeg har fått sett Gaga to ganger, og møtt Lacee - herregud! Og ikke minst har jeg blitt kjent med noen utrolig herlige jenter fra Sverige, og jeg er så glad for at vi ikke bor sååå langt fra hverandre, og gleder meg allerede masse til å treffe dem igjen! 

Until the next time, Gaga... ♥


No big deal liksom, bare Gaga og meg i samme bildet.... Hvor sykt er ikke dette haha, kan fortsatt ikke tro at jeg har sett henne up close in real life (ikke på konsert, dette ble liksom noe helt annet om dere skjønner?? Det er først da man innser at hun er et ordentlig menneske haha) helt sinnsykt! Dette bildet ble tatt rundt klokken 02:00 da Gaga gikk ut fra Ronnie Scott's Jazz Club i London.

Jeg var i London fra 5-10. juni for å se Gaga - og jeg skulle på konsert med henne og Tony Bennet i Royal Albert Hall (som ble avlyst sånn 15 min før de skulle på scenen...), så bilder fra London/Gaga og innkjøp kommer senere!
Ææææ i dag kom nyheten om at Lady Gaga kommer til Norge 29.september!!! Jeg som er superfan av Gaga ble jo utrolig glad og felte noen gledestårer, haha. Dette har jeg ventet på helt siden den forrige konserten hennes her, 6. desember 2012!
Jeg gleder meg sååå mye! ♥♥♥♥♥

Hvis dere vil lese innlegget mitt fra konserten i 2012, kan dere trykke her :-)

Ser jeg noen av dere der?

♥ elise olsen
Torsdag 6. desember 2012. Den beste dagen i mitt liv. Dagen da jeg fikk se Lady Gaga i levende live.

Dere som har lest bloggen min en stund nå vet at jeg er Gaga's største Little Monster (hennes navn på fansen, for dere som ikke vet det). Jeg har telt dager helt siden 4. september, da vi fikk vite at Gaga skulle komme til Norge med The Born This Way Ball Tour. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg endelig har vært der, og sett mitt største forbilde RETT foran meg! Dette har jeg ventet på i 5 år!


Meg og Frida, klare for å stå i kø utenfor Telenor Arena i ti minusgrader, i 10 timer. Vi hadde på boblejakker og boblebukser, ullsokker, votter, skjerf osv. pluss to store fleecetepper og sitteunderlag. Grunnen til at vi skulle stå så lenge var jo så klart for å komme nærmest scenen, inn i Monster Piten (sirkelen foran scenen, på en måte som diamond circle).

Etter 5 timer ute i kø, kom Gaga's personlige sikkerhetsvakter og sa at det var alt for kaldt til å la oss være ute, så de fikk ordnet til at vi kunne sitte inne i gangen på arenaen. Det satte vi så utrolig stor pris på!! Jeg hadde ikke følelser igjen i føttene mine da vi kom inn...

Her ser dere køen inne, og på dette bildet kan man ikke en gang se enden av den. Jeg var ganske langt fremme! Og Monster Pit armbåndet mitt. Da vaktene begynte å dele ut disse og jeg endelig fikk det på armen ble jeg så utrolig glad, og det begynte endelig å gå opp for meg at Gaga faktisk skulle stå rett foran meg om få timer.

 
Første del av oppvarmingen var Lady Starlight, som er en av Gaga's nærmeste venner. Dama er rett og slett helt rå, og det var sinnsykt kult å se henne i levende live. Digger henne!

Men så dere, så kom selveste LADY GAGA på scenen!!! Her er noen av de beste bildene mine fra konserten:

Konserten var helt SINNSYK!!!! Det er det største jeg noen gang har opplevd. Jeg kan ikke tro at Gaga sto RETT foran meg, det er helt sykt! Jeg kom meg frem til første rad og det var helt rått! Å høre Gaga synge live er rett og slett helt utrolig. Hun har en så fantastisk stemme, og hun synger så utrolig fantastisk bra!! 

MEN, jeg må fortelle dere om det sykeste under hele konserten. Det var da Gaga satt ved pianoet sitt, alle i publikum var veldig emosjonelle, og jeg sto og gråt(hehe..). Så sier Gaga "Don't cry my angel, I see you!" og pekte på MEG!!! HUN SA DET TIL MEG OG PEKTE PÅ MEG!!!! Dere kan tro at da kom det bare enda flere tårer trillende. Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, jeg kan ikke tro at hun la merke til meg ut av så mange. Min største drøm har virkelig gått i oppfyllelse. ♥

♥ elise olsen

P R E S E N T A S J O N
Jente på 21 år fra sommerbyen Kragerø. Her på denne bloggen kan du lese om min hverdag og min interesse for sminke og mote. ♥

K A T E G O R I E R
Blogg
Innkjøp
Lady Gaga

A R K I V
April 2016
Mars 2016
Desember 2015
November 2015
August 2015
Juli 2015
Juni 2015
Mai 2015
April 2015
Mars 2015
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Desember 2012
Mars 2009
hits