FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


/Dette innlegget er fra januar, men siden jeg tydeligvis aldri publiserte det så kommer det nå. :-) 

Det jeg elsker med Makeup Geek er at du kan sette sammen ditt helt egent palett! Jeg valgte å gå for det minste palettet, også kan jeg heller kjøpe meg ett større etterhvert og sakte men sikkert fylle opp samlingen! De vanlige øyenskyggene koster $6 hver, mens foiled øyenskyggene koster $10. De har helt amazing kvalitet og pigmentasjon, til en super pris! Du får kjøpt øyenskyggene på makeupgeek.com og beautybay.com :-) Dersom dere ikke har testet ut dette merket før, så anbefaler jeg det virkelig!
 

 
Jeg har i lang tid hatt lyst til å prøve ut produktene til Colourpop Cosmetics, men siden de dessverre ikke sender til Norge fikk jeg aldri bestilt noe derfra. Men da jeg hørte om nettsiden shipito.com og leste rundt om erfaringer og hvordan det fungerte så bestemte jeg meg for å prøve dette ut - og bestille noe fra Colourpop! Jeg er suuuperfornøyd - og herregud for en kvalitet det er på disse produktene!!! 


Jeg kjøpte tre av deres lippie stix, og til den ene kjøpte jeg en matchende lippie pencil. Disse er såå fine og har helt fantastisk konsistens og pigmentasjon! Jeg er så dårlig på å beskrive ting selv, så jeg har hentet beskrivelsene av fargene fra nettsiden til colourpop:

♥ Frida: "A warm mid tone nude pink with a satin finish".
♥ Tiger: "Rich plum wine in a sheer finish".
♥ Lumiére: "A dusty mauve pink in a matte finish". 


Colourpop er vel mest kjent for sine fantastiske øyenskygger, og jeg har hatt utrolig lyst til å prøve disse! Jeg endte opp med å bestille to stk, og det var utrolig vanskelig å velge. De har så mange fine! Jeg hadde lyst på en gull/bronse-aktig farge og endte opp med 'Amaze'. Den andre fargen jeg endte opp med er 'BAE' som er en utrolig unik og nydelig farge!! Øyenskiggene er de mest pigmenterte jeg har prøvd og bildet av swatchene viser absolutt ikke hvor fine skyggene er i virkeligheten!

♥ Amaze: "Metallic rose gold with multi-colored multi-dimensional glitter".
♥ BAE: "Rich eggplant purple with an emerald, and turquoise, glittery duo chrome metallic finish".


Og til slutt kjøpte jeg en av deres crème gel liner, i fargen Get Paid som er en metallisk bronsefarge.

Alt sammen koster 5 dollar per stykk, altså superbillig! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og kommer nok uten tvil til å bestille meg mer fra Colourpop etterhvert :-)
Dette er min første glossybox, og jeg er såå fornøyd med esken!! Syntes dette konseptet er utrolig bra, og gleder meg til å motta disse fine eskene hver måned. For dere som ikke har hørt om glossybox før og ikke vet hva det er, kopierer jeg inn det som står på nettsiden deres:

"GlossyBox er et abonnement der du får hjem en eksklusiv boks med fem skjønnhetsprodukter hver måned. Du kan teste nye produkter og nye varemerker og forhåpentligvis finne nye favorittprodukter! Det er en morsom måte å utvide din skjønnhetshorisont og ikke minst få litt luksus i hverdagen!"

Denne måneden har glossybox lansert en spesialdesignet eske med et franskt tema, i samarbeid med L?Oréal Paris, som fås kjøpt i en begrenset periode i juli! Og esken var vel verdt hver eneste krone!! :-)

Så hvis du elsker sminke og er glad i å prøve ut nye produkter anbefaler jeg virkelig å prøve ut glossybox. Link HER.

 
Har ønsket meg disse i evigheter, sååå fine og utrolig gode å gå med! Love ♥ De har disse inne på bl.a. nelly, zalando, ellos, miinto - hvis noen skulle lure :-)


♥ Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer

♥ Smashbox, L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color i fargen Venice Beach Bronze♥ Benefit, The Porefessional
Engla shorts (179,-) og Millie sunglasses (79,-) fra Bik Bok. Syntes denne shortsen er såå fin, og den får meg til å glede meg enda mer til sommeren! Kan nesten ikke vente med å bruke den, hihi :-) Bare så synd at det plutselig har kommet masse snø igjen, det får sommeren til å virke enda lenger borte... Får virkelig håpe snøen forsvinner så fort som mulig, jeg hadde jo kommet i skikkelig vårstemning nå!
Jeg har gått til innkjøp av dette transparente pudderet fra MAC. Dette er et fargeløst pudder som passer alle hudtoner. Pudderet reduserer glans og passer perfekt dersom du sliter med oljete hud slik som meg. Jeg påfører pudderet over sminken min på morgenen og det holder langt ut på dagen. Anbefaler pudderet på det sterkeste!! :-) Kan kjøpes HER.

Flere som har prøvd dette pudderet?

Sandaler fra River Island, HER.

Jeg er helt forelsket i de nye sandalene mine! Er de ikke fine?

♥ elise olsenUnderdel HER, overdelen er dessverre utsolgt. Syntes denne bikinien var såå søt!!

elise olsen
Hei dere! Har dere sett alle de fine bikiniene de har fått inn på Bik Bok nå?? Jeg har i alle fall forelsket meg helt, og i går sikret jeg meg to nydelige bikinier som jeg er nødt til å vise dere!


Hvor fine er ikke disse? Overdelene kostet 249kr per stk. :-)

Og forresten, hvor ironisk er det ikke at jeg startet mitt siste innlegg med å beklage for dårlig blogging? Haha. Russetid og skolearbeid spiser virkelig opp all tiden min, men nå er det kun to uker igjen og etter det skal jeg fokusere mye mer på bloggen!

Likte dere bikiniene?

♥ elise olsen


Jeg elsker den nye genseren min, syntes den er såå fin! Link her. Likte dere genseren? :-)

♥ elise olsen

Kjole fra lookbookstore :-)

♥ elise olsen

P R E S E N T A S J O N
Jente på 21 år fra sommerbyen Kragerø. Her på denne bloggen kan du lese om min hverdag og min interesse for sminke og mote. ♥

K A T E G O R I E R
Blogg
Innkjøp
Lady Gaga
Outfit

A R K I V
April 2016
Mars 2016
Desember 2015
November 2015
August 2015
Juli 2015
Juni 2015
Mai 2015
April 2015
Mars 2015
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Desember 2012
Mars 2009
hits