FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Long time no see, bloggen!

I går var det tid for afterski her i Kragerø - noe som alltid er ett av årets største høydepunkter! Hadde det som vanlig utrolig morsomt, og jeg har vel egentlig ikke så mye mer å si enn det, haha. Slenger med noen bilder fra gårsdagens festligheter over her :-)

Noen flere som har vært på afterski i påsken? Håper i alle fall at alle har hatt en helt super påske!
Denne kalenderen fra Benefit har jeg hatt i år! (Man blir vel aldri for gammel til å ha kalender?? Hehehe...)
Den har kun 12 luker, fordi den er ment som en "12 days of christmas"-kalender. Men siden det vel egentlig ikke er noe vi har her i Norge, og fordi jeg ikke har klart å vente - så har jeg åpnet en luke annenhver dag frem til julaften istedet, hehe! Så nå tenkte jeg å vise dere hva som var inni kalenderen :-)

1. Ooh la lift 2. Total Moisture ansiktskrem 3. Highbeam 4. Sugarbomb lipgloss 5. They're Real mascara 6. Lollitint

7. Porefessional (my fave♥) 8. Watt's Up 9. Bad Gal Lash mascara 10. Hoola lipgloss 11. They're Real remover 12. Rockateur blush

 

Er det noen flere som har hatt denne kalenderen? Eller kanskje en annen? :-) Og forresten, hvis noen skulle lure, så bestilte jeg min fra douglas.no!


Noen iphone-bilder fra den siste tiden... :-)

Det var den bloggen, da... Tror nok ikke jeg skal binde meg til å blogge fast, for det har ikke pleid å fungere så bra for meg, haha! Men jeg kommer til å legge ut innlegg når jeg har lyst/når jeg har tid! Jeg er jo egentlig veldig glad i å blogge, så har absolutt ikke lyst til å slutte helt med det, selv om det nok ikke blir like mye som jeg skulle ønske. Tiden strekker liksom ikke alltid til...

Siden sist har det ikke skjedd så alt for mye. Jeg har flyttet inn i en ny liten og koselig studentbolig, jeg har farget håret en del mørkere - som dere kan se i det første bildet av meg der oppe OG jeg har fått en ny liten lillebror som dere også kan se bilde av der oppe! Er han ikke nydelig??♥♥♥

Hvordan har dere det? :-)
Jeg pleier aldri å vinne noe som helst, så dette var skikkelig moro, hihi :):) Happyplugs sine øreplugger er forresten utrolig gode, så anbefaler dere virkelig å sjekke de ut hvis dere ikke har gjort det enda!
Hva passer vel bedre enn en splitter ny personlig almanakk nå som skolen starter hvert øyeblikk? Jeg er så heldig at jeg nok en gang får lov til å ha en konkurranse i samarbeid med Personlig Almanakk hvor en av dere vinner en helt gratis almanakk! Jeg regner med at alle har hørt om disse almanakkene nå, da de er utrolig populære! Men hvis du fortsatt er i tvil om hva dette går ut på, så kan du altså designe din helt egen almanakk, enten med dine egne bilder eller de ferdige designene på nettsiden til Personlig Almanakk.


Slik ser min nåværende almanakk ut! :):) Suuuperfin!

For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar med navnet og emailen din, og like facebook-siden til Personlig Almanakk her. Hvis du vil kan du også følge @personligalmanakk på instagram, eller legge til pers_almanakk på snapchat - hvor de kommer til å ha unike tilbud man ikke får andre steder. 

Dere kan kommentere innlegget så mange ganger dere vil!! Vinneren blir trukket den 13. LYKKE TIL :-)

 
Hei! For noen dager siden farget jeg håret mitt mørkere - noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre. Jeg har alltid hatt lyst på veldig lyst hår og har farget håret mitt i snart to år, men så plutselig fikk jeg lyst til å gå mørkere og litt mer naturlig. Og når jeg får lyst til å gjøre noe med håret mitt skal det helst skje med én gang, haha! Jeg er veldig fornøyd - føler at jeg ser litt mer voksen ut, kanskje. Og det ser mye mer naturlig og fint ut på meg enn hva det veldig lyse håret gjorde! Hva syntes dere?? :)

Beklager forresten for at jeg kun har brukt mobilselfies, haha! Jeg har bare ikke orket å ta noen ordentlige bilder med speilrefleksen enda... Håper ikke det gjør noe!
Åååh, denne bikinien er sååå fin... Fra H&M!
Noen bilder fra gårsdagens lille jentekveld ♥ Håper alle har hatt en fin helg!


Åh, jeg savner Hellas allerede. Dette er tredje gangen vi har vært i Stoupa, og det må være min favoritt plass. Elsker den søte lille byen, og kunne vært der hele tiden. To uker var virkelig ikke nok, haha. Vi sees forhåpentligvis snart igjen, Stoupa♥

 
Jeg tok faktisk overraskende lite bilder i London, men her får dere se noen av dem :-) British Museum:Dette er noen av bildene fra London - jeg har hatt det supert :-) As we speak er jeg faktisk i Hellas, men jeg har ordnet et par forhåndsinnstilte innlegg, også får vi se om jeg kanskje mobilblogger litt. Håper dere likte bildene! 
"Den fargede Gel Nail Lacquer og Gel Nail Lacquer Top Coat er en reaktiv kombinasjon som sammen stivner forsiktig og etterlater en glossy finnis som ikke flasser av - ingen UV lampe trengs".

IsaDora Gel Nail Lacquer er noen av de beste neglelakkene jeg har prøvd! Resultatet blir utrolig fint, og de holder lenge! For ikke så lenge siden kjøpte jeg meg fargen "236 marble", som dere ser på bildene over. Denne er sååå fin! Jeg syntes at hvit neglelakk er superfint, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke denne i sommer - hvitt er jo så fint til solbrun hud! 


Genser fra Bik Bok ♥
I dag møtte jeg Ellen i kvadraturen, for å handle inn grillmat og litt annet. Jeg fant til min store fortvilelse ut at vesken min pep i alle butikker jeg gikk inn/ut av selv om jeg ikke hadde noe som kunne få alarmen til å gå av?? Inne på Vita fikk jeg hjelp av hun som jobbet der som sa at det kunne være en "skjult" alarm i vesken min så hun fikk avmagnetisert den, og da sluttet det! SÅÅ tusen takk til damen som jobbet på Vita i Markensgate i dag - you saved my day!! haha.

Vi dro så hjem til Ellen og la oss ut på terrassen i bikini, sååå herlig! Kan nesten ikke tro at vi bare er i april, de siste dagene har det virket som om vi var midt i sommerferien! Etter hvert grillet vi, og det var supergodt! Skikkelig sommerstemning! What a lovely day! ♥

Superfin og comfy shorts fra Bik Bok.

Åååh, det er jo sommer ute!! Solen steker og det er såå varmt - jeg har solet meg i flere timer i dag, h e r l i g!!! :-) Hvis været holder seg slik fremover, så har jeg absolutt ingenting å klage over! Håper dere også har skikkelig sommervær!
I går var det afterski her i Kragerø! Vi startet å vorse i 11-tiden, også dro vi på byen i 15/16-tiden. Trenger vel i grunn ikke å si så mye mer enn at vi hadde en veldig morsom (og laang) dag, haha! :-) :-) Ingenting slår påsken i Kragerø, altså!

 

Flere som har vært på afterski i påsken?

 Hei dere :-) De siste to månedene har jeg rett og slett ikke hatt noe som helst blogginspirasjon/lyst, og når alt skolearbeidet kom med i bildet forsvant bloggen helt vekk fra tankene mine. Haha huff, hvor utrolig dårlig jeg egentlig har vært til å oppdatere bloggen på laaang tid nå... Jeg har i alle fall fått masse blogglyst, så nå skal det bli bedre med oppdateringer!! :-)

Hva har dere gjort i det siste?

 
Hei dere! For et par dager siden mottok jeg et sminkespeil fra makeupmirror.com, og jeg har forelsket meg fullstendig allerede! Det er såå fint, og gjorde seg utrolig bra på rommet mitt.

Dette speilet gir et helt naturlig lys uten skygger, og er perfekt til sminking! Lampene har også en dimmer, slik at du selv kan justere hvor sterkt lys du vil ha. Vi har vel alle opplevd at så fort man kommer ut ser sminken plutselig ikke like fin ut som det gjorde foran speilet på badet? Det slipper du med dette speilet! Anbefaler dere virkelig å ta en titt på makeupmirror.com!! 


Tommel opp for nytt, fantastisk speil:-):-):-)


Direktelink til speilet jeg har, HER.

Noen som kunne tenke seg et slikt speil?

// speilet er sponset

elise olsen
Hvem har vel ikke lyst på en egen sjokoladefontene? Den er jo perfekt å sette frem på jentekvelden sammen med masse oppkuttet frukt! Dette er virkelig den perfekte gaven til en skikkelig sjokoholiker! Sjokoladefontenen kan kjøpes HER.


Vi har vel alle opplevd at mobilen har gått tom for strøm i ulike situasjoner hvor du virkelig har bruk for den? Da er denne perfekt! Joosa Powerbank er en bærbar lader som du kan ta med deg over alt i vesken! Du bare kobler den til pc'n din og lader den opp - så holder den til tre fulle ladninger. Fantastisk kjekk, ikke sant? Jeg er i alle fall strålende fornøyd og har den med meg over alt (jeg får nemlig helt hetta dersom iPhonen min går tom for strøm.... haha). Denne supre on-the-go-laderen får dere kjøpt HER.

// Innlegget er skrevet i samarbeid med coolstuff.no

♥ elise olsen
Hei dere! Jeg er midt inne i eksamensperioden nå, så bloggen har blitt kraftig nedprioritert, noe jeg er veldig lei meg for. Jeg elsker jo å blogge, så det er ganske synd at jeg har så liten tid til det. Men så fort eksamen er over skal jeg bli mye flinkere til å oppdatere :-) :-)

Siden sist har jeg vært en tur hos frisøren og gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg ville gjøre. Jeg klippet nemlig vekk nesten alt håret mitt, wæææ!!! Det er helt utrolig uvandt, og kommer nok til å ta litt tid før jeg blir helt vandt til det. Jeg har jo hatt veldig langt hår så lenge jeg kan huske, så dette er virkelig en stor overgang for meg.

Seee så kort!!!


Flere enn meg som er midt inne i eksamensperioden nå? 

♥ elise olsen


Jeg absolutt elsker det nye dekselet mitt fra caseapp.no!! Dette er mitt fjerde deksel fra dem, og jeg er like fornøyd som alltid! Dekslene har super kvalitet, bildene blir fine og klare - og hvor kult er det ikke å ha et helt unikt deksel du har designet selv? 
Jeg ble også veldig glad da jeg oppdaget at man nå kan velge om man vil ha matt eller glossy overflate på dekselet, jeg syntes nemlig dekselene blir enda finere med glossy overflate!! En av dere får nå muligheten til å vinne et egendesignet deksel fra caseapp.no, alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar hvor det står at dere er med! Caseapp vil nok også sette stor pris på at dere følger dem på instagram; @caseapp :-)

Vil DU vinne et egendesignet deksel fra caseapp?

/sponset produkt

♥ elise olsen
Hei dere! Tenkte å komme med et livstegn og fortelle dere hva som har skjedd i det siste! Siden sist har jeg flyttet til en leilighet i Kristiansand sammen med to venninner, jeg har begynt på studiene, og jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker! 
Bloggen har blitt ganske nedprioritert den siste tiden, men skal prøve å gjøre noe med det fremover :-):-):-)

Jeg har forresten trukket en vinner av konkurransen min, og vinneren vil motta en mail fra personligalmanakk.no! 

Innlegget kan ikke kommenteres.

♥ elise olsen
Hei dere! Skolen har startet, og hva er det vel som passer bedre enn en helt ny personlig almanakk til skolestart? Jeg setter nå i gang en konkurranse i samarbeid med Personlig Almanakk, hvor premien er en personlig almanakk! Regner med at de aller fleste har hørt om disse almanakkene nå? Hvis ikke, så kan du altså designe din helt egen almanakk, enten med dine egne bilder eller du kan bruke de ferdige designene på nettsiden til Personlig Almanakk

Jeg har hatt flere almanakker fra denne siden og jeg blir alltid like fornøyd. Almanakkene er superfine, og jeg liker så godt at jeg kan sette inn mine egne bilder slik at almanakken min blir helt unik! Almanakken er alltid med i vesken, den er rett og slett et must i hverdagen!

Slik ser min almanakk ut :-) :-) 

For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar med navnet og emailen din, og like facebook-siden til Personlig Almanakk her. Hvis du vil kan du også følge @personligalmanakk på instagram, eller legge til persalmanakk på snapchat - hvor de kommer til å ha unike tilbud hvor man ikke får andre steder. 
Dere kan kommentere innlegget så mange ganger dere vil!! LYKKE TIL :-)

♥ elise olsen

 

 


Grillmat, hjemmelaget sjokoladefondant og gode venner - en veldig veldig fin sankthansaften!!

Hva gjorde dere i går? :-)

♥ elise olsen
På tirsdag var hele trinnet samlet for en høytidelig avlutningsseremoni. Det var taler fra kontaktlærerene, og vi ble ropt opp og fikk avslutningsbevis og rose. Det var en veldig fin avslutning! Så lett rørt som jeg er, satt jeg og gråt som et lite barn under talen fra kontaktlærerne våre, haha... Kommer virkelig til å savne dem og den herlige klassen min!!___________________________________________________________________________________________________________

I går hadde vi en liten klasseavslutning hjemme hos meg! Dagen startet med regn, men så fikk vi heldigvis kjempefint vær! Vi koste oss masse med god grillmat, og gode kaker, og det ble en veldig veldig koselig avslutning!! :-)Tusen takk til 3PB og våre kjære lærere - Marthe, Arne-Fred og Anne Lise for et utrolig fint år!! 

♥ elise olsen
I går hadde jeg en fantastisk fin kveld med noen herlige mennesker! Vi ble kjørt i båt ut til en liten strand, hvor vi grillet og koste oss masse, før vi senere tok turen ut på byen! Kvelder som dette er så utrolig koselig♥♥♥Hva syntes dere om bildene? :-)

♥ elise olsen
Hei dere! I dag har jeg hatt en superkoselig dag med noen fine jenter! Vi koste oss masse i det herlige sommerværet med hjemmelaget pizza, saftis, jordbær, vannmelon og mer. Skikkelig sommerkos!! :-) 

♥ elise olsen
Herregud jeg elsker det herlige været vi har hatt i det siste! Jeg har tilbringt denne fri-dagen i solen på verandaen, og begynner endelig å få litt brunfarge :-) Nå gleder jeg meg skikkelig til jeg er ferdig med muntlig eksamen, og sommerferien kan starte for fullt!

Har dere også hatt skikkelig sommervær i dag?

♥ elise olsen


Kjempegod mat og de herligste jentene jeg vet, kunne ikke blitt bedre! Takk for en superkoselig kveld, jenter♥♥

Hva har dere gjort i dag?

♥ elise olsen
Hei dere! I dag har vi hatt en utrolig koselig skoledag! Jeg, Frida og Linn hadde bakt kake som vi tok med på skolen og overrasket klassen og kontaktlærerne våre med i midttimen, så i hele friminuttet satt vi samlet rundt noen bord i klasserommet og koste oss med kake! Har ikke ord for hvor mye jeg vil savne denne herlige klassen, det er ufattelig trist at vi snart er ferdige... 


Dagens antrekk: Solbriller fra Bikbok, jakke fra H&M, topp fra Ginatricot, cardigan og maxiskjørt fra Cubus. 

Det er så fantastisk deilig å endelig kunne gå kledd i vanlige klær igjen!! Etter å ha gått i russebukse i over 1 mnd var jeg en smule lei av den nå... Haha.

♥ elise olsen
Hei dere! Først og fremst, beklager for suuperdårlig blogging den siste tiden.... Og så til overskriften - i går startet russetiden! WOHO!
På søndag kveld/natt til mandag var det vrengekro, hvor vi møtte opp med vrengte bukser, og da klokken ble 00:00 tok vi buksene på riktig vei og da var russetiden offisielt i gang! 


Fine folk på vrengekroen♥♥

I går var det rød dag, og endelig var det vår tur til å sprute ned 1- og 2. klassingene, og ikke bli sprutet ned selv! Vi møtte opp på kl.07, og de aller fleste av oss var vel en smuule reduserte på skolen i går, haha uff...

Er noen av dere russ i år? :-)

♥ elise olsen
Torsdag 20.mars hadde vi premiere på russerevyen vår, foran en fullsatt sal! Jeg har ikke ord for hvor gøy det var å endelig vise frem det vi har jobbet så hardt med i flere måneder. Vi hadde tre forestillinger til, en på fredag og to på lørdag, og alle gikk helt supert! Vi som har vært med i revyen har blitt en liten familie, og jeg har fått så mange nye venner. Kommer virkelig til å savne revytiden, og min kjære revyfamilie - dere er herlige♥♥♥♥

Bildene er tatt av Haakon Sundbø, Sondre Lindhagen og Arne-Fred Solbekk :-)

♥ elise olsen

P R E S E N T A S J O N
Jente på 21 år fra sommerbyen Kragerø. Her på denne bloggen kan du lese om min hverdag og min interesse for sminke og mote. ♥

K A T E G O R I E R
Blogg
Innkjøp
Lady Gaga
Outfit

A R K I V
April 2016
Mars 2016
Desember 2015
November 2015
August 2015
Juli 2015
Juni 2015
Mai 2015
April 2015
Mars 2015
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Desember 2012
Mars 2009
hits