FORSIDEN ADD MEG BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


/produktene er sponset

Good For Me er et norsk selskap som utvikler egne kosttilskudd, som også produserer alle sine kosttilskudd her i Norge. Deres slagord er: "Ingen mirakelkurer. Bare kosttilskudd av god kvalitet" - og de kaller alle produktene sine for akkurat det de er, som f.eks blåbær for Blåbær og acai for Acai. Det er jo egentlig helt supert, for da vet man akkurat hva det er man får i seg! :-) Over en periode nå så har jeg gått på kosttilskuddene Superfrukt og Acai, som dere ser under her:


Superfrukt: denne er for deg som sliter med lite energi og et lite variert kosthold. Altså midt i blinken for meg, vil jeg si! Er det noe jeg dessverre er utrolig dårlig på, så er det å ha et ordentlig variert kosthold... Superfrukt består av 23 helt naturlige og tørkede ingredienser (bl.a. spirulina, hvetegress, blåbær og spinat)- som er en blanding av bær, frukt, grønnsaker og sopp. Ingrediensene som superfrukt inneholder er bra for fordøyelsen, kan dempe og kurere betennelser, og redusere risikoen for kreft og andre sykdommer. Det er viktig å huske at disse tabelettene ikke er ment for å erstatte et variert kosthold! I løpet av den tiden jeg har gått på superfrukt kan jeg helt ærlig merke at det har hjulpet enormt på energinivået mitt!

Acai: acai er en skikkelig næringsbombe og er kjemperik på antioksidanter! Disse kapslene bidrar til hud, hår og negler, beskytter cellene og styrker immunforsvaret. Det er ikke av ingen grunn at acai omtales som "supermat"! Dersom du ikke er noe særlig glad i å svelge slike store kapsler så kan disse åpnes, slik at du kan helle pulveret f.eks. i en smoothie :-) 

For å lese mer om disse kosttilskuddene (+ alle de andre som finnes i nettbutikken deres) kan dere gå inn på nettsiden til Good For Me - der finner dere utrolig god informasjon og oversikt over hva alle kosttilskuddene er, og hva de inneholder.

 

 

 

 

Postet av: Janne
åå skal prøve!
01.04.2016, 14:40
URL: http://myonlinediaryy.blogg.no
Postet av: Henriette Celin
Disse virker jo bare super gode! fikk hvertfall lyst å prøve Acai. Tror det er ekstra lurt nå på vinteren også ^^
01.04.2016, 17:41
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3
Det der er kanskje noe jeg skulle prøve :D
03.04.2016, 18:33
URL: http://annasylvelin.blogg.no
Postet av: RisRosOgKlaging
Jeg syns det er så vanskelig å finne kosttilskudd uten merkelige ingredienser og fyllestoffer (tror det er det det heter) Så det blir ikke noen piller på meg.

Håper du får en fin kveld! :-)
13.04.2016, 19:44
URL: http://www.risrosogklaging.blogg.no
Postet av: Carmelita
Har faktisk hørt veldig mye bra om de der :)
22.04.2016, 15:29
URL: http://f0rsberg.blogg.no
Postet av: Eline Nordli -
Høres ut som gode produkter. :-)
24.04.2016, 10:49
URL: http://elinenordli.blogg.no

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits